U heeft bouw- of verbouwplannen. Als u die om wilt zetten in concrete dan, dan moet u zich voorbereiden op een periode vol stress en rompslomp … althans als u zelf de volledige regie wilt voeren over uw bouwproject.

Opsommen waar u allemaal rekening mee moet houden en welke obstakel u moet overwinnen is al bijna onbegonnen werk. U kunt het zich ook gemakkelijk maken en mensen uitnodigen die dit soort projecten al jaren uitvoeren, vanaf de allereerste ideeën en schetsen tot en met de uiteindelijke oplevering, inclusief het nodige papierwerk.

 

Wij komen graag bij u langs om, in een ongedwongen sfeer, uw ideeën te bepraten, zodat u een beeld krijgt van de omvang en wat er allemaal bij komt kijken om uw plan daadwerkelijk te verwezenlijken. Het al dan niet inschakelen van een architect of bouwkundig tekenaar, het regelen van de diverse vergunningen, de bouwtekening, de planning, de materiaalkeuzes, het inschakelen van specialisten (waar nodig), het budget, speciale wensen enzovoorts.

Natuurlijk kijken we ook meteen naar zaken waar u wellicht niet meteen aan gedacht heeft. Op sommige plekken zijn bijvoorbeeld heipalen nodig vóór u er überhaupt iets op kunt bouwen; sommige draagmuren moeten versterkt worden vóórdat u er die nieuwe verdieping bovenop kunt zetten.

bouwtekening-en-koffie

Uw eerste investering; een kopje koffie (wat lekkers erbij mag). daarna weet u al direct veel meer.