Loopt u rond met plannen om uw woning eens grondig aan te pakken, of heeft u een pand gekocht en wilt u dat aanpassen aan uw ideeën en wensen? Wilt u een uitbouw of aanbouw, of misschien wel een bijgebouw met een verbinding naar het huis. Heeft u kleinere wensen, zoals een nieuwe badkamer, keuken of extra kamer?

Uw plannen omzetten in concrete daden is misschien wel veel eenvoudiger dan u denkt. Wij komen graag en zonder enige verplichting uwerzijds bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Dat kost u hooguit een kopje koffie en weet direct of uw verbouwing toepasbaar en haalbaar is. Als u wilt, maken we een offerte voor de realisatie van uw bouwplannen. Daarna pas beslist u of Zweverink voor u aan de slag mag.

Natuurlijk gaat u niet over één nacht ijs bij zo’n belangrijke ingreep. Terecht. Om de hoge kwaliteit van ons werk te verifiëren krijgt u van ons net zo veel referenties (door ons uitgevoerde projecten) als u maar wilt. Want als Zweverink al ergens bekend om staat, dan is dat wel netheid, stiptheid, goede afspraken en de onberispelijk hoge kwaliteit van het uitgevoerde werk.

uitbouwEén van de meest voorkomende verbouwingen in de particuliere sector is wel de uitbouw/aanbouw aan bestaande woningen. Bouwprojecten die wij graag en vakkundig uitvoeren. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, de ideeën zijn onuitputtelijk; van kant en klare kunststof serre, al dan niet met een glaswand tot een uitbouw van steen met fundering die architectonisch bij het pand aansluit.

vergunningcheck

keuken-bouwenIn het bouwen, verbouwen en plaatsen van keukens hebben wij een enorme ervaring. Zelfs landelijk gerenommeerde keukenbedrijven schakelen Zweverink in bij het plaatsen en afwerken van bij hun gekochte keukens. Dat zegt al voldoende.

Zweverink bouwt uw keuken zo nodig van fundering tot kant en klaar functionerend, inclusief alle aansluitingen, water, stroom, afvoer e.d. Het enige wat u hoeft te doen is een recept voor een appeltaart maken … voor de goede afloop.

belastingdienst

De fiscus doet ook een duit in het zakje.

carportOp de foto ziet u een luxe carport, gebouwd naar de stijl van de rest van de woning. Compleet met single dak, verlichting, regenwaterafvoer e.d. Meestal bouwen we carports van wat eenvoudiger snit, maar dat vinden we net zo leuk. Al was het maar, omdat we weten dat een carport de waarde van de woning behoorlijk vermeerdert, maar ook omdat we weten dat de auto’s eronder véél langer leven.

 

dakkapel-2

Als Zweverink uw dakkapel plaatst, dan bent u er 100% zeker van dat de constructie ook “staat als een huis”. Eén van de vele soorten verbouwingen die wij vaak mogen uitvoeren. Juist omdat het een ingreep in het dak betreft, laten we niets aan het toeval over. Of het nu om het plaatsen van een standaard dakkapel of het bouwen en inbouwen van een architectonisch bedacht ontwerp, als de klus gedaan is kunt u de komende 100 jaar gerust zijn.

 

penthouse-met-terras

We leven samen op een vrij beperkte oppervlakte. Dat noopt soms tot woonoplossingen die niet alledaags zijn. Als regionaal bekend bouwbedrijf kunnen we daarover meepraten. Dus als u niet meer naar links, naar rechts, naar voren of naar achteren kunt dan is het tijd voor Zweverink bouwbedrijf. Zetten we gewoon een verdieping bovenop de bestaande bouw (mits de constructie dat kan dragen). Heerlijk privé en altijd zonovergoten.

 

kamer

Kamers verbouwen, voor ons een lichte bouwklus die we vaak en tot volle tevredenheid uitvoeren. Elke kamerverbouwing leidt tot meer van dit soort klussen, omdat mensen er zeer tevreden mee zijn en dat aan anderen doorvertellen. Veelal zijn het slaapkamers die moeten worden samengevoegd tot één. Voor ons ook  werk met veel voldoening, want we zijn erbij van sloophamer tot laatste likje verf. Even nagenieten met de opdrachtgevers, en dan … op naar de volgende kamerverbouwing.

 

dakraam

Bij het plaatsen van dakramen letten wij extra op de constructie en maken we berekeningen die ervoor moeten zorgen dat het dak niet gaat “hangen” en daardoor op den duur gaat lekken. Zo nodig maken we tussen de balken nog een extra constructie, zodat uw dakraam tot in lengte van jaren op de millimeter sluit.

U heeft de keus uit enorm veel soorten en maten. Zelfs met ingebouwde plissé zonwering die tussen de glaslagen zit en derhalve NOOIT vies wordt. De isolatiemogelijkheden zijn de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan, zowel thermische isolatie als geluidsisolatie.
Uw oude zolder wordt misschien wel de fijnste kamer van het hele huis. Wij werken daar graag aan mee!