Een pand in goede conditie en mooie staat houden is een kwestie van regelmatig onderhoud. Dat is te verdelen in segmenten:

Allereerst de regelmatige schoonmaakwerkzaamheden, ramen zemen, vuil verwijderen van kozijnen deuren e.d., goten schoonmaken. Klusjes die u makkelijk zelf kunt doen (voor de goten komen wij graag even langs)

Er zijn ook wat zwaardere klussen, waarbij u wellicht al hulp nodig heeft. Hogedrukreiniging van uw gevel, uw terras, het dak, maar ook de installaties in huis controleren en onderhouden.

Er bestaat ook nog zoiets als groot onderhoud. Hoe goed u ook uw best doet, verf is na verloop van tijd gewoon op (soms te zien op de zeemlap bij het ramen zemen). Gewoon Zweverink bellen, dan staat er binnen de kortste keren een professionele schilder bij u voor de deur. Als zijn klus geklaard is staat uw woning of ander pand er de komende jaren weer als nieuw bij.

Zo zijn er nog tal van andere grote onderhoudsklussen die wij graag en tegen een vriendelijk tarief voor u uitvoeren: dak repareren, straatje verzakt, grote schoonmaak gevel, binnen en buiten schilderwerk, reparaties aan pand en installaties enz.

schilder-kozijn

De beste manier om onderhoudskosten laag te houden is onderhoud met regelmaat. Bovendien staat uw perceel er dan altijd mooi strak bij.

stukadoor

Voor groot onderhoud of reparaties heeft Zweverink alle expertises in huis. Bel of mail, dan komen wij graag kijken wat er nodig is.

dak-reinigen

Het resultaat van een hogedrukreiniging van uw dakpannen is vaak verbluffend. Natuurlijk pakken we kleine nodige reparaties gelijk mee.

Kosten voor onderhoud aan uw woning zijn gedeeltelijk aftrekbaar voor de belasting. Een klik op onderstaande link brengt u bij de pagina van de belastingdienst zelf.

belastingdienst

 

 

 

Ook de vereniging Eigen Huis heeft goede tips met betrekking tot onderhoud van uw onroerend goed.

vereniging-eigen-huis-knop