In tegenstelling tot een aantal jaren geleden worden alle installaties en de daarbij behorende leidingen en kabels al in de ruwe opbouw “meegenomen”. Dat scheelt niet alleen enorm veel extra werk, maar is ook véél mooier en economischer in de afwerking.

Ook al expertises die een modern aannemersbedrijf in huis moet hebben. Zweverink werkt uitsluitend samen met vakbedrijven waarvan we weten dat die vanuit zichzelf meerwaarde toevoegen aan het project. Zij worden al vanaf dag één bij de werkzaamheden betrokken, zodat de gehele planning naadloos op elkaar past en geruisloos  verloopt. Daar houden wij van: topkwaliteit in geleverd werk, maar ook topkwaliteit in de manier van werken.

Wanneer u uw project toevertrouwd aan Zweverink, dan weet u dat de installaties in de bouw op de best mogelijke manier worden geïntegreerd. Verwarmingsinstallatie(s), airconditioning, energie (óók van bronnen zoals zonnepanelen), water (warm en koud op alle relevante plekken), media aansluitingen zoals coax, glasvezel, beveiligingsinstallaties (desgewenst benaderbaar vanaf elke locatie ter wereld).

Zoal u ziet best omvangrijk en zeer afhankelijk van het vooraf maken van een doordacht plan. Ons advies hierin is zeer eenvoudig: gewoon Zweverink inschakelen, dat scheelt u veel hoofdpijn en wij kennen het klappen van de zweep als geen ander.

zonnecollector

In menig bouwwerk dat wij mogen uitvoeren zijn zonnecollectoren onderdeel van het plan. Daardoor kunnen wij kabels en leidingen mooi in de bouw wegwerken. De fiscus ziet u als “klein”leverancier van energie, waardoor u de BTW (21%) terug mag vorderen. U betaalt géén BTW omdat u de drempel niet haalt. Tel daarbij de besparing op uw energiekosten, dan weet u dat u uw investering makkelijk terugverdient.

alarm-installatie

Even thuis naar binnen kijken, terwijl u op vakantie bent en daarvandaan het alarm even uitzetten, zodat de buurvrouw de bloemen water kan geven. Het is allemaal geen toekomstmuziek meer, maar kan als u dat wilt, gewoon geïntegreerd worden in de bouw of verbouw van uw woning of kantoor. Het enige wat u hoeft te doen is een mooie code bedenken, de rest regelen wij voor u.

Hieronder enkele links naar interessante sites m.b.t. installaties in uw woning of ander perceel:

rijksoverheid

 

 

btw-teruggave-zonnepanelen

In 2012 en in 2013 was er een grote subsidiepot voor zonnepanelen. Vanaf  2014 is er geen zonnepanelen subsidie. Er is iets veel beters! U kunt de Btw over het aangeschafte zonnepanelen systeem terugkrijgen. En dat is veel aantrekkelijker dan een zonnepanelen subsidie!

nationale-inbraak-preventie-weken

 

 

politie-keurmerk-veilig-wonen