De ontwikkelingen in de nieuwbouw zijn zeer gunstig. De tijd van revolutiebouw, waarbij alles functioneel moest zijn en alle bouwwerken steeds meer op dozen gingen lijken ligt achter ons. Het mag weer mooi zijn, het mag weer kwaliteit zijn … het soort bouwen waar wij van houden en waar we goed in zijn.

Een klassieke villa, een hypermoderne bungalow, een rij huizen, een appartementengebouw, kantoor of bedrijfsgebouw, Zweverink bouwt het voor u. Vanaf een bestek i.s.m. architect of ingenieur, maar ook geheel in eigen beheer als u dat beter past. Daarvoor hebben we expertises in huis en werken we samen met partijen waarvan wij weten dat de kwaliteitsstandaard net zo hoog is als die van ons.

Hulp van de overheid

De overheid geeft particulieren die een eigen huis willen bouwen verschillende extra voordelen. Daarnaast heeft u meer vrijheden met betrekking tot het ontwerp en de indeling van uw bouwplan.

Bouwt u samen met anderen in een collectief bouwplan (CPO), dan is het mogelijk om, onder bepaalde voorwaarden, subsidie te krijgen voor uw project.

Uw hypotheekadviseur kan u helpen bij het aanvragen van de NHG, de Nationale Hypotheek Garantie. Vanaf 1 juli 2015 is het maximale bedrag voor de NHG € 245.000,-

Praktische links naar websites m.b.t. bouwen van een eigen woning.

wat-kost-bouwen-knop

 

 

Ook de vereniging Eigen Huis heeft een website vol informatie over het bouwen van de eigen woning.

vereniging-eigen-huis-knop