Alhoewel renoveren en verbouwen elkaar overlappen, denken wij bij een renovatie meestal aan een wat uitgebreider project. Soms staan alleen de muren er nog en wordt de rest compleet vernieuwd. Soms moet alles hernieuwd of vervangen worden, dat komt voor bij monumentale en beschermde gebouwen.

Heeft u een te renoveren project, een oude woning of net overgenomen woning, een appartementengebouw of kantoor, dan geven wij u graag advies over de aanpak, de kostenbeheersing en de planning.

Maak vooraf een goed plan (evt. in samenwerking met onze specialisten), zodat uw partner en buren niet achteraf bezwaren hebben. We kijken samen naar de staat van het object, om te bepalen of de bestaande constructie sterk en droog genoeg is. Daarna is het belangrijk om de kosten op een rijtje te zetten, Daar kan de calculator van Zweverink u uitstekend bij helpen. U weet vanaf dat moment precies waar u aan toe bent.

Bij zo’n ingrijpende mutatie heeft u een legertje vakmensen nodig. Die kunt u per geval opzoeken en inschakelen, maar dat komt de planning én de kostenbeheersing zeker niet ten goede. Gelukkig heeft Zweverink ALLE nodige expertise in huis en wordt de complete klus geklaard, van het ruwe werk tot en met het laatste likje verf. Dat geldt ook voor ALLE installaties; water, gas, stroom, glasvezel, coax, beveiliging e.d. Daar wordt vooraf goed over nagedacht, zodat we niet achteraf nog dingen “weg’ moeten werken.

Zweverink heeft in de regio al diverse grote renovatieprojecten uitgevoerd. Dus als u zekerheid zoekt in referenties, dan hebben wij die voor u.

renovatie-oude-stijlWe hebben deze interieurfoto geplaatst om u te laten zien dat vooraf keuzes maken belangrijk is bij renovatie of restauratie. Hier is gekozen om de oude balken ruw en intact te laten. De gelikte cosmetische aankleding en inrichting geven het geheel een wáánzinnig mooie aanblik.

Er zijn instanties waar u meer informatie kunt krijgen over financieringen, subsidies e.d. Klik maar op de linkjes hieronder

stimuleringsfonds-knopik-investeer-slim

 

villa-borneolaanEén van de door ons geheel gerenoveerde villa’s in Hilversum. Het pand aan de Borneolaan was toe aan een rigoureuze facelift, maar dan wel door een bouwbedrijf dat door vakmanschap in staat was om de klassieke kenmerken te kunnen restaureren en zonodig opnieuw te fabriceren.

villa-borneolaan-detailOók de zo kenmerkende details van het gebouw zijn hersteld, waarmee de oude “dame” weer tot de sierraden van de buurt behoort.

verwarmingsslangenHet hoeft natuurlijk niet, maar wij raden u aan om in de renovatie of restauratie van uw onroerend goed meteen de “nieuwe luxe” mee te calculeren. Bijvoorbeeld warm water op elke gewenste plek, vloerverwarming in elke kamer, wellicht glasvezel of coax om overal waar u maar wilt aan te kunnen sluiten op internet, tv en radio. En niet te vergeten de beveiliging van het object.

De geboden kans dient zich niet makkelijk nóg eens aan.

Verbeter-uw-huis-knop

renovatie-hoetmer

Voor de firma Hoetmer mochten wij het toen leegstaande en in verval geraakte gebouw volledig “strippen” en opnieuw opbouwen. Ga eens een kijkje nemen op de Insulindelaan.

vakman

“Het is weer tijd voor kwaliteit” is ons motto. Dat drukken we uit op ons wagenpark, vlaggen en spandoeken. Dat maken we waar door het inzetten van geschoold vakmanschap. Dat bewijzen we bij de oplevering van de aan ons toevertrouwde projecten.

energielabel

Vergeet niet om na de renovatie uw energielabel aan te passen. Eén van de dingen die makkelijk wordt vergeten, maar die wel belangrijk is. Klik maar op het logo hierboven,dan bent u direct op de goede plek.

verbouwing-begint

Als het ruwe voorwerk begint kunt u zich misschien moeilijk voorstellen dat het weer goed komt. Gelukkig weten onze renoveerders/restaurateurs precies waar ze mee bezig zijn en hoeft u pas weer te kijken als het laatste likje verf is aangebracht.